Προφίλ

Προφίλ

Το Physiotherapy & Rehab είναι ένα σύγχρονο φυσιοθεραπευτικό κέντρο στο Ελληνικό, Αττικής το οποίο ιδρύθηκε το 2017 από τον Θεοδοσόπουλο Ευάγγελο.

Με εμπειρία από το 2002 στο χώρο της φυσικοθεραπείας αντιμετωπίζουμε με αποτελεσματικότητα ορθοπεδικές παθήσεις οξείες και χρόνιες αλλά και πιο εστιασμένα τις αθλητικές κακώσεις. Μέσω της πολυετής ενασχόλησης μας με επαγγελματίες αθλητές κατανοούμε πλήρως τις απαιτήσεις ενός αθλητή μετά από ένα τραυματισμό. Γι αυτό εφαρμόζουμε εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης με στόχο την άμεση αλλά και ασφαλή επανένταξη τους στα αθλήματα τους.

Στο κέντρο μας επίσης εξειδικευόμαστε στην αποκατάσταση παραμορφωτικών παθήσεων σπονδυλικής στήλης (σκολίωση, κύφωση, λόρδωση ) για παιδιά και ενήλικες. Οι θεραπευτές του κέντρου είναι πιστοποιημένοι και με μεγάλη εμπειρία σε ειδικές φυσιοθεραπευτικές μεθόδους Schroth/Seas οι οποίες αντιμετωπίζουν εξατομικευμένα παθήσεις όπως η Ιδιοπαθής Εφηβική Σκολίωση, η κύφωση τύπου Scheuermann και άλλες παραμορφωτικές παθήσεις της σπονδυλικής στήλης.

Ποιοι Είμαστε

Η Ομάδα μας

Μακρόχρονη εμπειρία στην φυσικοθεραπεία
Κάντε Εγγραφή στο newsletter μας

Ενημέρωση

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας και μείνετε ενημερωμένοι!

[mc4wp_form id=”535″]